با سلام و درود به همه دوستداران آشپزی

امروز با طرز تهیه فلافل لبنانی در خدمت شما عزیزان هستم یه غذای خیلی راحت سریع و خوشمزه . در صورتی که نخود خیس خورده باشد آماده کردن این غذا وقت چندانی نمیگیرد .

 


 

مواد لازم :

نخود 1 لیوان یا 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

نمک فلفل زردچوبه  به میزان لازم

بکینگ پودر  1 قاشق چایخوری

سیر 1 حبه

پیازکوچک  1 عدد

روغن جهت سرخ کردن

 

طرز تهیه :

نخود رو می شوریم و می ذاریم یه شب خیس بخوره و سعی کنید آب نخود هم عوض کنید اینجوری خیلی بهتره 24 ساعت که نخود خیس خورد آبکش کرده پس از 24 ساعت اونو با چرخ گوشت چرخ کنید یه حبه سیر و یه پیاز کوچیک هم طی چرخ کردن همراه با نخود ها چرخ کنید 2 تا 3 بار نخود ها رو چرخ کنید. پس از اینکه نخود ها رو چرخ کردید 

1 عدد تخم مرغ رو اضافه کنید نمک فلفل زردچوبه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید .و با قاشق خوب مخلوط کنیدو توی روغنی که داغ شده سرخ کنید می تونید از قالب زن مخصوص این کار استفاده کنید یا از یه قاشق اگه از قالب زن فلافل استفاده کردید و چسبید به قالب بدونید که قالب زن باید یه مقدار مرطوب باشه اما نه زیاد پس از سرخ کردن با سس انبه میل کنید .

نوش جان

 

 

                            **********************************

نکته : برای سرخ کردن فلافل از یه ظرف کوچیک استفاده کنید که روغن کمتری نیاز باشه و بشه زود به زود روغن رو عوض کرد چون اگه عمق ظرف زیاد نباشه و روغنش کم باشه پف نمیکنه برای همین از یه ظرف کوچیک و نسبتا عمق دار استفاده کنید که روغن روی فلافل ها رو بگیره .

نکته : بعضی افراد از سیر خوششون نمیاد می تونن از پودر سیر استفاده کنند که عطرو بوی کمتری دارد .

                                   **************************

طرز تهیه سس :

مقداری پودر انبه را در آب جوش ریخته و مخلوط می کنیم به میزانی آب جوش اضافه می کنیم که به غلظت مناسب برسه . در صورتی که روغن زیتون هم دوست دارید می تونید به سس اضافه کنید .

                                       *********************

این دستور رو خودم چندین بار درست کردم دوستانم هم امتحان کردند فوق العاده عالی میشه .

فلافل کنجدی 

فلافل با سیاه دانه

فلافل ساده

فلافل با طعم ازبوئه

 

سینی فلافل