مواد لازم:

فلفل دلمه ای قرمز.سبز . نارنجی گوجه  نگینی شده. هویج رنده  شده به میزان لازم

قارچ ورقه ای شده  ذرت پخته  به میزان لازم

گردو خرد شده  1 عدد الی 2 عدد خرد شده

گوشت چرخ شده به میزان لازم

پنیر پیتزا  

پیاز نگینی شده برای از بین بردن بوی ضحم گوشت 1 عدد

خمیر پیتزا  1 بسته

نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم

طرز تهیه :

من به دلیل اینکه فرصت نداشتم از خمیر پیتزای آماده استفاده کردم البته اگه دوست داشتید طرز  تهیه یه خمیر پیتزای خوب رو براتون آپ می کنم . من از یه بسته استفاده کردم و فرصتی به خمیر دادم  تا ور بیاد .

مواد لازم هم نگینی کردم اول گوشت رو با نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و پیاز  سرخ کردم بعد هم مواد نگینی شده رو همراه با گوشت تفت دادم مواد که آماده شد . کف سینی کمی با روغن چرب می کنیم خمیر رو کف سینی پهن می کنیم کمی سس کچاب روی خمیر می مالیم بعد مقداری پنیر پیتزا می ریزیم بعد مایه رو روی سطح پنیر یکنواخت پخش کرده و دوست داشتید گردو خرد شده هم بریزید بعد هم دوباره مقداری پنیر پیتزا می ریزیم و می ذاریم بپزه . ..

                                *********************

به این دلیل میزان مواد رو دقیق نگفتم که این میزان می تونه سلیقه ای باشه و می تونه با توجه به سلیقه شما از یک مورد استفاده نکنید یا کمتر استفاده کنید ... مهم توجه به نکات ریزی است که می تونید یه پیتزای خوب بپزید که یه لایه پنیر اول بریزید سپس یه لایه مواد بعد دوباره پنیر، هم مواد چسبندگی لازم رو خواهد داشت هم کش میاد ،اگه دوست داشتید می تونید 1 الی 3 دقیقه مانده به خارج کردن از فر یه لایه پنیر بریزید که در اینصورت خیلی خوب کش میاد و عالی میشه .....

امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد .

نوش جان