امروز با طرز تهیه یک کیک خامه ای در خدمت شما عزیزان هستم .امیدوارم خوشتون بیاد .


مواد لازم:

تخم مرغ 6 عدد

آرد نول    150 گرم

شکر 150 گرم

وانیل    1 تا 1.5 قاشق چایخوری

                                """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

مواد لازم جهت تزیین کیک :

خامه به میزان لازم 

میوه جهت تزیین بسته به سلیقه خودتون من از موز و آناناس استفاده کردم 

2 عدد موز متوسط

3 حلقه آناناس

گردو  3 عدد خرد شده

شکلات چیپسی 2 تا 3 قاشق غذاخوری

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

پایه این کیک خامه ای کیک اسفنجی است که طرز تهیه آن به شرح زیر است :

طرز تهیه :

زرده و سفیده ها رو جدا می کنیم زرده رو آنقدر با همزن می زنیم تا  سفید بشه

وقتی کاملا سفید شد  و از اون حالت زردی در اومد  شکر و وانیل رو اضافه می کنیم

 

وآنقدر می زنیم تا سفت شه وقتی سفت شد . ( سفیده ها رو که توی یه ظرف جداگانه زدیم و حسابی کف کرده در حدی که اگه ظرفتون رو برعکس کنید از ظرف نمیریزه ) به ظرف اضافه می کنیم و در یه جهت مایه رو مخلوط می کنیم

در آخر  هم آردی که 3 بار الک کردیم رو اضافه می کنیم پس از اضافه کردن آرد مایه رو زیاد هم نزنید چون پف کیک از بین میره بعد هم توی قالبتون که از قبل چرب کردید و کاغذ روغنی قرار دادید بریزید و توی فری که از قبل روشن کردید  قرار بدید در دمای 170 درجه مدت 30 دقیقه .

وقتی که پخت بذارید کاملا سرد شه و وقتی سرد شد از قالب خارجش کنید وقتی که داخل کیک هم کاملا سرد شد کیک رو از وسط دو نصف کنید و روی لایه اول کمی خامه بمالید و 2  عدد موزی رو که حلقه حلقه کردیم به طور یکنواخت روی لایه اول قرار میدیم گردو های خرد شده هم به همین شکل و 1 قاشق شکلات هم روی این لایه پخش می کنیم

بعد دوباره کمی خامه و لایه بالایی کیک رو روش قرار میدیم سپس روی سطح رویی کیک رو با خامه می پوشونیم و با موز حلقه حلقه شده و 2 حلقه آناناس تزیین می کنیم و یه روبان قرمز هم دور کیک می بندیم .و می ذاریم توی یخچال به مدت 30 الی45 دقیقه.

برای تهیه خامه 50 گرم  پودر خامه رو با 1 لیوان آب  و کمی پودر قند و کمی وانیل مخلوط کرده و با همزن می زنیم میزان آب چشمی است و کم کم اضافه کنید نباید خیلی مایه ما شل بشه باید به غلظت مناسب برسه خیلی پودر قند نریزید چون خیلی شیرین میشه 1 تا 2.5 قاشق کافیه در نهایت می ذاریم توی جایخی که خامه سفت تر بشه .

نکته :برای از بین بردن بوی ضحم تخم مرغ باید زرده ها و سفیده ها رو خیلی خوب زد و وانیل هم کمک می کنه که بوی ضحم از بین بره .

نوش جان