مواد لازم :

 

 

تخم مرغ : 3 عدد

شکر :1/2 پیمانه سر خالی

کره :100 گرم

ماست :1 پیمانه

جوش شیرین :1/2 ق م

نمک :1/2 ق م

بکینگ پودر :2ق م

آرد :4 پیمانه

روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم

پودر قند جهت تزیین به میزان لازم

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را آنقدر می زنیم تا سفید شوند سپس روغن و شکر رو اضافه می کنیم توی یه ظرف دیگه جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک رو به ماستمون اضافه می کنیم  یه دقیقه صبر می کنیم سپس این دو مایه را با همدیگه مخلوط می کنیم و در پایان آردی رو که 3 بار الک کردیم کم کم اضافه می کنیم و مایه به صورت خمیر در میاد این خمیر نه باید خیلی خشک و سفت باشه نه خیلی شل و چسبان روی خمیر رو یه نایلون فریز بپوشانید و روش رو یه پارچه بکشید و دو سه ساعت بذارید بمونه تا خمیر ور بیاد . بعد روی یه سطح مثل میز یا یه سینی بزرگ کمی آرد بپاشید خمیر رو صاف کنید و به قطر 1-2 سانتی متر اونو با یه لیوان حلقه حلقه می بریم و با یه قالب کوچکتر  یا مثلا درب قوطی نوشابه وسط حلقه های بزرگ حلقه کوچکتری برش داده و توی روغن زیاد که داغ شده سرخشون می کنیم دو طرفش باید طلایی بشه و پف کنه دنات هایی که سرخ شده رو توی  یه صافی قرار بدید تا روغن اضافیش جدا بشه سپس توی ظرف مورد نظرتون سرو کنید و با پودر قند اونو تزیین کنید .

نوش جان

 

سال نو مبارک...

سال نو مبارک - گروه فرهنگ و هنر