خیلی ها توی این روز شله زرد درست می کنن با انتخاب برنج مناسب و رعایت یه سری  نکات ریز می تونید یه شله زرد خوب درست کنید .

مواد لازم :

برنج 1 کیلو

شکر   2 -2.250 کیلوگرم

زعفران ساییده شده   1.5 مثقال

اسانس هل نصف پیمانه

گلاب 1 پیمانه

روغن 1 پیمانه

مواد لازم جهت تزیین سلیقه ای است و می توان از موارد زیر به دلخواه استفاده نمود

خلال پسته - خلال بادام - دارچین - گردو خرد شده - پودر نارگیل

                                     **********************

طرز تهیه :

برنج را پیمانه کنید و 6 -7 برابر برنج آب در نظر بگیرید ( بسته به نوع برنجتونه که چقدر لازم باشه سعی کنید از برنج ایرانی استفاده کنید که خیلی مناسب تر ه و خوشمزه تر میشه ) برنج رو چند بار بشورید بعد 6 برابر برنج بدان آب اضافه کنید و بذارید روی گاز تا به جوش بیاد وقتی مغز برنج کاملا نرم شد زمان اضافه کردن شکره مرتب با ملاقه برنج رو هم بزنید که ته نگیره اگه شله زردتون سفت بود 1 یا 2 پیمانه دیگه آب بهش اضافه کنید

بعد زعفرانی رو که کوبیدید در کمی آب جوش حل کرده به قابلمه حاوی برنجتون اضافه کنید

سپس روغن رو اضافه می کنیم ( بعضی افراد خیلی دوست دارن توی شعله زرد خلال بادوم باشه من به شخصه خوشم نمیاد اما در صورتی شما دوست دارید تو این مرحله می تونید کمی خلال بادوم رو به شله زرد اضافه کنید) در آخر هم اسانس گلاب و هل رو اضافه می کنیم در قابلمه را می بندیم و می ذاریم شله زرمون روی شعله ی ملایم کمی بجوشد تا حسابی جا بیفتد ...

وقتی جا افتاد اونو توی ظرف های مورد نظرمون سرو کرده و تزیین می کنیم می تونید اگه دوست داشتید روی اونها رو کمی روغن بریزید .

عکس ها کمی تارافتاده به دلیل بخار قابلمه نتونستم عکس های خوبی بگیرم

برای تزیین می تونید از پودر دارچین -پودر گردو -خلال پسته- پودر نارگیل -خلال بادوم استفاده کنید .

نوش جان