با سلام  و تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات شما

                                               *****************

امروز فکر می کردم  که چی درست کنم که تکراری نباشه و جالب و جدید باشه که  به ذهنم  دستور این غذای خوشگل رسید .

این غذای ساده  می تونه  زینت بخش سفره ی افطارتون باشه .

************************************************************

 


توی دستور چینی این غذا از سس سویا غلیظ استفاده میشه که من متاسفانه توی سوپر مارکت ها ندیدم واسه همین فقط از سس سویای رقیق استفاده کردم .

 

مواد لازم :

تخم مرغ : 2 عدد

سس  سویا    : یک فنجان  

                            

زنجبیل : به میزان لازم   ( کمی رنده می کنیم )   

                 

آب : به میزان لازم

************************************************************

طرز تهیه :

2 عدد تخم مرغ را در یک ظرف کوچک گذاشته و مقداری آب اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه می گذاریم بپزد .

پس از 10 دقیقه تخم مرغ ها را با آب سرد شسته و با پشت یه قاشق ضرباتی بر روی آنها وارد می کنیم تا ترک های ریزی روی آن ایجاد شود.

سپس در یه ظرف مناسب قرار داده و یه فنجان سویا سس و مقداری زنجبیل رنده شده و 1/3 فنجان آب بدان افزوده و دوباره روی شعله گاز به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار می دهیم.
          

سپس تخم مرغ ها را با آب سرد کرده و پوست آنها را جدا می کنیم و د ر سبدی که با سیب زمینی درست کردیم قرار می دهیم . امیدوارم از این غذا خوشتون بیاد و لذت ببرید .

 

        ×××××××××××××××××××××××××××××××××××××

نکته 1: همیشه قبل از مصرف تخم مرغ از سالم بودنش مطمئن شوید بخصوص الان که تو فصل تابستون هستیم 2 راه وجود داره یکی اینکه تخم مرغ رو بشکنید 2 اینکه تخم مرغ رو توی یه لیوان بزرگ که حاوی آب هست بندازید، اگه تخم مرغ ته لیوان قرار گرفت پس یعنی سالمه اگه اومد روی سطح آب سالم نیست .

نوش جان