لطفا برای دیدن طرز تهیه به ادامه مطلب روید ...


مواد لازم :

 بادنجان قلمی                       10 تا 12 عدد

گوشت سر دست یا گردن      1 کیلو

نمک ، فلفل                          به میزان کافی

پیاز داغ                               2 تا 3 قاشق

روغن                                 به میزان لازم جهت سرخ کردن

کشک ساییده شده               2 تا 3 لیوان

لوبیای سفید                        0.5 کیلو

****************************************************

طرز تهیه :

لوبیا رو از شب قبل بذارید که خیس بخوره . گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل بذارید بپزه . بادنجون ها رو پوست بگیرید و بذارید تو آب نمک حدودا یه نیم الی یک ساعتی بمونه چون اگه این کار رو نکنیم روغن زیادی واسه سرخ کردن جذب می کنه  سپس تو روغن سرخش کنید . وقتی که گوشت و لوبیا ها پخت به همراه بادنجان ها با  گوشت کوب اونها رو له کنید می تونید از میکسر یا گوشت کوب استفاده کنید  2 تا 3 لیوان آب و هر مقدار آبگوشتی که باقی مونده داخل مخلوط میکس شده می ریزیم و ظرف رو روی حرارت ملایم می ذاریم و هر از گاهی اونو هم می زنیم که ته نگیره تا وقتی که حلیم جا بیفته آب اون تموم بشه و غلیظ بشه. سپس کشکی که جوشاندیم و غلظت مناسبی داره به حلیم اضافه می کنیم و می ذاریم یه چند دقیقه ای بجوشه تا کشک حسابی با مواد مخلوط شه اما حواستون باشه زیاد نمونه چون ته می گیره . سپس اونو سرو کنید و با پیاز داغو گردو و نعنا سرخ شده و کشک و سیر سرخ شده و کشکی که زعفرانی نمودیم تزئین کنید . 

نوش جان

 

نکته : بعضی ها به جای لوبیا با برنج بعضی ها با عدس درست می کنند این دیگه بستگی به ذائقه خودتون داره اما تفاوتی که وجود داره اینه با عدس پلویی رنگ حلیمتون کمی تیره تر خواهد شد .در صورت استفاده از عدس یا برنج میزانش همان نیم کیلو است .

                        *******************************

خوردن کشک برای افرادی با فشار خون بالا و کلسترول بالا توصیه نمیشه

کشک نفاخ و سفت کننده روده است خوردن آن همراه با نعنا به هضم آن کمک می کند .

کشک سرشار از کلسیم و فسفر است .

کشک به دلیل داشتن اسید های آلی ضدعفونی کننده دستگاه هاضمه است .

عدس سرشار از آهن و مواد معدنی ، ویتامین B ، پروتئین و فاقد چربی هست . 

حتما از کشک پاستوریزه استفاده کنید .