طرز تهیه فلافل لبنانی

 

مواد لازم :

نخود 1 لیوان یا 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

نمک فلفل زردچوبه  به میزان لازم

بکینگ پودر  1 قاشق چایخوری

سیر 1 حبه

پیازکوچک  1 عدد

روغن جهت سرخ کردن

 

طرز تهیه :

نخود رو می شوریم و می ذاریم یه شب خیس بخوره و سعی کنید آب نخود هم عوض کنید اینجوری خیلی بهتره 24 ساعت که نخود خیس خورد آبکش کرده پس از 24 ساعت اونو با چرخ گوشت چرخ کنید یه حبه سیر و یه پیاز کوچیک هم طی چرخ کردن همراه با نخود ها چرخ کنید 2 تا 3 بار نخود ها رو چرخ کنید. پس از اینکه نخود ها رو چرخ کردید 

1 عدد تخم مرغ رو اضافه کنید نمک فلفل زردچوبه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید .و با قاشق خوب مخلوط کنیدو توی روغنی که داغ شده سرخ کنید می تونید از قالب زن مخصوص این کار استفاده کنید یا از یه قاشق اگه از قالب زن فلافل استفاده کردید و چسبید به قالب بدونید که قالب زن باید یه مقدار مرطوب باشه اما نه زیاد پس از سرخ کردن با سس انبه میل کنید .

نوش جان

 

 

                            **********************************

نکته : برای سرخ کردن فلافل از یه ظرف کوچیک استفاده کنید که روغن کمتری نیاز باشه و بشه زود به زود روغن رو عوض کرد چون اگه عمق ظرف زیاد نباشه و روغنش کم باشه پف نمیکنه برای همین از یه ظرف کوچیک و نسبتا عمق دار استفاده کنید که روغن روی فلافل ها رو بگیره .

نکته : بعضی افراد از سیر خوششون نمیاد می تونن از پودر سیر استفاده کنند که عطرو بوی کمتری دارد .

                                   **************************

طرز تهیه سس :

مقداری پودر انبه را در آب جوش ریخته و مخلوط می کنیم به میزانی آب جوش اضافه می کنیم که به غلظت مناسب برسه . در صورتی که روغن زیتون هم دوست دارید می تونید به سس اضافه کنید .

                                       *********************

این دستور رو خودم چندین بار درست کردم دوستانم هم امتحان کردند فوق العاده عالی میشه .

فلافل کنجدی 

فلافل با سیاه دانه

فلافل ساده

فلافل با طعم ازبوئه

 

سینی فلافل

/ 7 نظر / 249 بازدید
پردیس

سلام صباجون من بانخوددرست کردم یه خورده خشک میشه...بعضیا میگن برای اینکه وا نره باید سیب زمینی هم توش بریزی...میشه اون جوری؟؟نمیدونم چه طور فلافل بیرون هیچ وقت وا نمیره!!

هانابانو

دمت گرم صبا جووونم

هانابانو

ببخشید دیر اومدم دوست هنرمندم

mohammad

aslesh ine ke sibzamini ham rikht.tamesho kheily behtar mikone.vase rangesham az range ghaza ya zaferane makke estefade konin ali mishe.narenjie narenji

ارد بزن وا نمی ره

ارد بزن وا نمی ره

ارد بزن وا نمی ره