شیرینی کره ای دو رنگ

مواد لازم :

آرد نول          2.5 پیمانه

پودر قند                0.5 پیمانه

پودر کاکائو              2 ق غ

کره                       100 گرم

تخم مرغ                 1 عدد

وانیل                         1 ق چ

                                *************************

طرز تهیه :

مواد رو بذارید به دمای محیط برسه شکر رو به همراه وانیل و کره ی نرم بزنید تا زمانی عمل هم زدن رو ادامه بدید که مثل کرم شه   وقتی مثل کرم نرم شد تخم مرغ رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مایه نرم و یکذست شه سپس آردی رو که سه بار الک کردید کم کم اضافه کنید خمیر به دست آمده رو به دو قسمت تقسیم کرده و به نصف خمیر 1 تا 2 قاشق پودر کاکائو رو اضافه کنید و حسابی ورزش بدید تا خمیر کاکائویی یکدستی به دست بیاد سپس خمیر ها رو در 2 نایلون فریزر قرار داده و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار بدید فرتون رو از قبل روشن کرده و درجه حرارت رو روی 180 درجه تنظیم کنید . خمیر ها رو به شکل لوله در آورده و به شکل بافت شکل داده و با کارد  به صورت کوتاه برش داده یا به شکل قلب در آورده یا به شکل لانه پرنده در آورده ، در سینی فری که  چرب کردید  قرار بدید .

اگه موقع شکل دادن خمیرها خمیر ترک خرد بذارید مدت بیشتری خمیر استراحت کنه،

در صورت داشتن کاغذ روغنی روی کاغذ روغنی قرار بدید به مدت 10 تا 12 دقیقه درجه حرارت 180 درجه طبقه وسط فر بذارید بپزه .


/ 2 نظر / 433 بازدید
سمیرا

سلام چه شیرینی به به ممنون به خاطر آموزش این شیرینی [گل]

سحر

سلام من شیرینی شمارو درست کردم اما خمیرش همش پودر میشه مخصوصا خمیر کاکائو!اول گذاشتم خمیر استراحت کن اما درست نشد بعد روغن اضافه کردم بازهم درست نشد الان نمیدونم چیکار کنم خواستم ازشما بپرسم راه حلش چیه ؟ ممنون میشم اگر جواب بدین