طرز تهیه تیرامیسو (دسر ایتالیایی )

لازم به ذکر است نام دیگه بیسکویت های ساوویاری ، لیدی فینگر است ( کیک های کوچیک اسفنجی به اندازه انگشت دست  )که در امریکا به این اسم مشهور است.

این بیسکویت در بعضی از سوپر مارکت ها وجود داره اما من خودم ندیدم بیسکویتش رو خودم درست کردم ، اگه کسی خواست در پست های بعدی طرز تهیه بیسکویتش هم براتون می ذارم .

رسپی ایتالیایی دسر

تخم مرغ 3 عدد

پنیر ماسکارپونه 250 گرم

بیسکویت لیدی فینگر 1 تا 2 بسته

قهوه اسپرسو   1 تا 2 فنجان

شکر دانه ریز 110 گرم

شکلات رنده شده یا پودر کاکائو به میزان لازم جهت تزیین

طرز تهیه :

زرده ها را آنقدر می زنیم تا سفید شود ، سپس شکر رو بهش اضافه می کنیم پس از اینکه خوب مخلوط شد پنیر ماسکارپونه رو به مایه اضافه می کنیم  در ظرفی دیگر جداگانه سفیده ها رو می زنیم  تا سفت شوند و حجم پیدا کنند سفیده ها رو  به زرده ها اضافه می کنیم قهوه رو دم می کنیم کمی بهش شکر اضافه می کنیم بیسکویت ها رو تو قهوه می زنیم کف ظرف مورد نظر می چینیم یه لایه بیسکویت قرار می دیم لایه بعدی مایه ای که درست کردیم به همین ترتیب ادامه می دیم تا ظرف پر شه در آخر هم روش رو با شکلات رنده شده یا پودر کاکائو تزیین می کنیم  و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار میدیم .

این رسپی دو پیرکس بزرگ میشه شما می تونید با نصف این مواد درست کنید .

نوش جان

/ 2 نظر / 87 بازدید
kimia

kheili mamnoon kheili khoob o vazeh tozih dade shode mer30[ماچ]