مربای لیمو ترش

لیمو ترش ها رو به صورت اسلایس اسلایس برش می دیم .

با توجه به شیشه ی انتخابی میزان شکر رو اندازه گیری می کنیم ، نصف شیشه باید شکر در نظر گرفت و کنار گذاشت . 1 لایه لیمو ترش می ذاریم کف شیشه یه لایه شکر و بدین ترتیب تا شیشه رو پر کنیم ..

و در پایان درب شیشه رو بسته و یه جای گرم قرار می دیم به مدت چند هفته تا مربای ما جا بیفته .

مربای خیلی خوشمزه ای میشه ، با طعم ملس ، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد .

نوش جان

/ 1 نظر / 55 بازدید
مروارید

سلام صبا جون عزیزم اگه ممکنه یه دونه عکس واضح تر هم برام بذار آخه از توی شیشه زیاد معلوم نیست[قلب]